Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TVÅ STORMFÅGLAR

Två stormfåglar

på Stormgatan

Så ståtliga

Natursköna

Två stormfåglar

Septembertid

En fadersfamn

så fylld av frid

 

LARZ GUSTAFSSON 23/9 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2019-09-23 13:17



Bookmark and Share


  Koloristen
Frids-stormen kommer en vacker dag.
2019-09-24

    Lena Staaf VIP
Fin dikt där stormen mojnar mot friden.
2019-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP