Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Keramikskulptur av Carina Lindgren 1986. Dikten handlar om en helt annan person.


ART

She reacted

She created

Art

She attracted

She enacted

Art

X-ray vision

was her mission

Art

No submission

Demolition

Art

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/9 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2019-09-23 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP