Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trump har rätt!


NATIONALHELGONET GRETA

Nationalhelgonet Greta

får man aldrig nånsin reta

Det ska alla svenskar veta

Även de som bor på Kreta

Hon är höjd över kritiken

Och man renodlar mystiken

Ve den själ som vägrar dyrka!

Han har svurit i er kyrka

 

LARZ GUSTAFSSON 24/9 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2019-09-24 10:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Håller helhjärtat med.
2019-09-26

  Koloristen
Ridån gick ned för mig med den där flickstackarn när hon hade AFA-tröjan på sig. Ungen borde lägga av med att skolka.
2019-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP