Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALSO SPRACHT BROR DUKTIG

Bror Duktig tar till orda

så ridderlig och cool

Och om du inte håller med

så drar han sin pistol

Av inbördes beundran

är grishjärtat så fullt

Han blir nog själve ledaren

i denna PK-kult

Nu ska man ha det mysigt

Nu ska det dunkas rygg

För här släpps ingen in som 

sanningsenlig är och stygg

 

LARZ GUSTAFSSON 24/9 2019

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2019-09-24 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP