Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LEVE DONALD TRUMP!

 

 

 

jag ser en man med patos

som älskar sitt land

jag ser en man som vågar

jag ser en själ i brand

jag ser en man som liksom jag

välsignar israel

så jag vill hylla donald trump

en kämpe och rebell

 

LARZ GUSTAFSSON 4/11 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2019-09-24 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP