Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: TONY ERIKSSON


GISSA MELODIN...

 

 

den senaste trenden är

tjatet om klimatet

medan luriga forskare

spär på vår rädsla

det är så äckligt sjukt

när man startar skolstrejk

så oerhört naivt

att man nästan kräks

 

jag behöver inte vara med

jag behöver inte vara med

jag behöver inte vara med

i greta thunberg fan club

 

LARZ GUSTAFSSON 18/4 2019

 

"Nog härskar överklassen över själva tankelagarna och de intellektuella – vare sig de kallas schamaner eller journalister eller diktare eller politiker – har i alla tider haft uppdraget att vara de pipor genom vilken makten blåser sina melodier. Dock pipor med möjlighet att bryta sig loss och själva få fingrarna på klaviaturen."

(JAN MYRDAL)

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2019-09-25 17:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Mona Tumbas Slim Club" med Ebba Grön.
2019-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP