Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OCH DÄR BORTOM -BOTTENHAVET

Och där bortom - Bottenhavet

en mulen septemberdag

Jag tillägnar mig en vy sen

jag har tillfogat mig ett slag

Men ilar sen inåt landet

Lika inrutad som förut

Men där bortom - Bottenhavet

Jag är glad att jag gick ditut

 

LARZ GUSTAFSSON 26/9 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2019-09-26 14:35



Bookmark and Share


  Koloristen
Den mulna septemberdagen fångad även i bra bild.
2019-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP