Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Det är en sjukdom det här, att allt måste förklaras och förklaras." (Bruno K Öijer)


VARFÖR ROTA I TRÄSKET?

Varför ska jag rota bland sopor och glåpord?

Jag har faktiskt annat att göra

Varför ska jag gräva i stinkande fiskrens

läsa dem som önskar förstöra?

Det finns ingen anledning att rulla i gyttja

för man smutsar ned sina kläder

Låt de gamla krypen få kladda och skvätta

och planera barnsliga raider

 

LARZ GUSTAFSSON 26/9 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2019-09-26 20:41



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Fint citat av Bruno k Öijer ..Ligger något i detta . Ibland bör man nog låta saker bero och andra tankar gro...
2019-09-27

  Koloristen
Ja låt paddorna i träsket kväka om sin dummokrati.
2019-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP