Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN INUIT I RUHR

En inuit i Ruhr

bär västerländska skor

En inuit i Ruhr

steg in på ett kontor

Hans tillit var så stor

Så är det där han bor

Gå en mil i hans skor

på upptäcksfärd i Ruhr

 

Ett eskimåalbum

hörs spelas i hans rum

Besökarens hotell

är fullbelagt i kväll

Han kom som ganska snäll

men reser som rebell

Folk stannar upp och glor

En inuit i Ruhr

 

LARZ GUSTAFSSON 27/9 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2019-09-27 10:29



Bookmark and Share


  Koloristen
Jag är bara en besökare i industrin. Klassiskt.
2019-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP