Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN DAGEN

Så blev det höst

Vi talade om ditt & datt

Jag gömde mig i dagar

Flydde in i natt

Nu nalkas dagen

obarmhärtigt, som en dom

men anletsdragen

hos Rebecka står i blom

 

Det byggs en flyktväg

av en underlig poet

Men dagen nalkas

som en förutspådd komet

Inte Kohoutek

som var den som aldrig kom

En bagatell dock

Ingenting att orda om

 

Kvar har jag dagar

som ska vårdas milt och ömt

samt grubblerier

kring de drömmar som jag drömt

Min arbetskraft är

alltid legitim likvid

Jag växlar in den

mot en smula ledig tid

 

 

LARZ GUSTAFSSON 28/9 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2019-09-28 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP