Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: ANDERS SUNDIN


AVSMAKEN

"Avsmaken verkar ömsesidig"

sade jag tyst och hest

Jag hade suttit vid sidan av centrum

suttit därute och läst

Nu hade jag återvänt till striden

återvänt från min refug

Allihop är vi väl offer för tiden

men jag har inte tappat min sug

 

LARZ GUSTAFSSON 28/9 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2019-09-28 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP