Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RÖNTGENBLICK

Det ska till en expert för att genomskåda

En expert med x-ray spex

Recensenter briljerar

och håller låda

exponerar sina komplex

Men vem dömer mig sen

på den sista dagen?

Vem ska sitta på tronen då?

Vem ska döma Sven Stolpe

och Nina Hagen

Bara EN,  som jag tänker på

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  28/9 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2019-09-28 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP