Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varje litet ord är av vikt!

Kan tycka att en del människor säger så kloka saker.

I morse tittade jag på tv fyras morgonprogram.

GES var gäster de ska göra en krogshow i Göteborg.
Glenmark, Eriksson och Strömstedt.

Det blir nog bra, men det som jag fäste mig vid var en sak om Orup sa.
De pratade lite om ålder, då sa Orup.
"Framtiden är så kort nu"!

Så kan vi nog känna vi som är äldre.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-29 15:39



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Framtiden blir kortare och kortare, bara att konstatera.
2019-09-30

  Larz Gustafsson VIP
Ha,ha!
Den lurige Orup.
Kul kille.
"I watch my future becoming my past", som Iggy Pop sjöng.
2019-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP