Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


REDSKAPET

Är hon bara ett redskap

i en lobbys händer?

Är det därför hon reser

mellan olika länder?

Makthavare läxas upp

Hon tar en i sänder

Är hon bara ett redskap

i en lobbys händer?

 

Schakalen Jackelén

sa att hon är profetisk

Nu framstår Jackelén

som ÄNNU MER patetisk!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 29/9 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2019-09-29 17:18



Bookmark and Share


  Koloristen
Jackelén är ute på villfarelseutflykter och Greta är inte den gudinna människorna gör henne till. Det behövs nyktras till i vissa sammanhang.
2019-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP