Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TILL SKILLNAD FRÅN VISSA ANDRA

Till skillnad från vissa andra

räds jag inte att vara apart

att stå utanför helt ensam

medan folk inte går någon vart

Till skillnad från vissa andra

struntar jag i opinionen

Jag är härdad i kampens flammor

Här ska ej någon mupp ange tonen

 

LARZ GUSTAFSSON 30/9 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2019-09-30 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP