Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färgstarkt

 

frosten beläggs med vite

bore betalar borgen

drar snötäcket över sig




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-10-03 14:41



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Underfundig text!
2019-10-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra text med vinterkänsla.
2019-10-04

  ULJO
Snart är vi där
2019-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP