Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då jag går där på lina (barnvisa från förr)

Jag hamrar och spikar,
jag bygger mitt slott.
Jag målar och målar, men allting blir grått.
Jag vrider om nyckeln, för allt som bestått.
Jag öppnar nu dörren, men du har ju gått.

Som en barnvisa från förr,
letar förgäves, lite som att knacka dörr.
Jag kan vara allt du inte ville ha,
och du kan vara allt, lite som att ge och ta.
Ett ögonblicks sekund så blir allt bra.

Le mot solen för där fanns det,
allt som lämnades då ord inte längre var fina.
Som allt som aldrig kommer ske, som ögonen dina.
Som en känsla som inte går att tina,
fastfrusen i en evighet då jag går där på lina.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-04 11:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Första stycket är guld
2019-10-04

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=Ao0_B4oFAe8

2019-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords