Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


CITYFREDAG I OKTOBER

Folk köar

för gratis kebab

fast det är kanelbullens dag

Jag ringer

till min inre grabb

Han är inte längre mitt jag

 

Folk väntar

vid busshållplatsen

Och snart blir det trängsel igen

Men jag som har

klaustrofobi

jag tar nog en annan buss sen

 

Kyla och mulet i dag

Hey ho, här kommer oktober!

Jag måste vila ett slag

Öron och ögonens glober

HSP

högvarv, extas

Eufori så det visslar

Ett enda läge:

Full gas!

Trots att motorerna gnisslar

 

LARZ GUSTAFSSON 4/10 2019

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2019-10-04 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP