Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: ANDERS SUNDIN


KYSSA TYSTNADEN

JAG VILL KYSSA TYSTNADEN
FÖR ATT JAG HAR SAKNAT DEN
LYSTET LYSSNA TYSTNADEN
LYSSNA TILL DEN OM IGEN

TJATTRET ÄR FIENTLIGHET
MOT MIN SJÄLS IDENTITET
TIDSÅLDERN ÄR OVÄSEN
JAG VILL KYSSA TYSTNADEN

 

LARZ GUSTAFSSON 5/10 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2019-10-05 12:15



Bookmark and Share


  Koloristen
Bravo! Applåd.
2019-10-06

  Lottie Ålhed VIP
Vackert om tystnaden
2019-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP