Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naglad

Finner det så djupt tilltalande att få vara människa. En sport av metkrokar och draggandet efter sporer, talg och vilja. Det diaboliska svänget. Jag har ropat hjälp sedan munnen kunde öppnas och jag ropar hjälp tills den sluts för sista gången och händerna som vill täppa till mina medfödda och förvärvade öppningar och avgrundsgap förväxlade jag länge med smekningar och slag. Ett monster av längtan, Gud och dy, bor i mig, släpp för fan i våld inte ut den: den kan storma dig ren på genmassa och färsk lava (med högtryckstvätt bearbeta dig inpå hinnorna och senorna, efteråt inpå bara benet spola med slang).

*




Fri vers av Per Teofilusson
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-06 10:55



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vilken pärla! Stor igenkänning, men hade själv aldrig någonsin kunnat klä det i så spännande dräkt. Måste sparas, tack!!
2019-10-22

  Gunnar Hilén VIP
Här träffas huvet på spiken. Kombinationen av subjektiv ensamhet, brist på kärlek och tanken på Trump, Putin och Erdogan....det är mumma de´!
2019-10-10

  Bjarne Nordbö
En riktig brandfackla. Jisses så uppmuntrande till kvällsmaten : )
2019-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson