Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget fotografi - tankar i höstrus


Päronet och jag

 

Päronträdet i höstskrud

Jag och kapet

Ute färg och doft

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Monika A Mirsch VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-06 13:15



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Hösten är vacker
Kramar
2019-10-07

    Lena Staaf VIP
Päron kan vara en benämning på föräldrar. Att ha fått goda föräldrar kan anses vara ett riktigt kap!
Fin bild och dikt
2019-10-06

    Sefarge VIP
Att kapa ett päronträd
Kan göra ont men att
hitta ett gott dinglande
Päron kan ju verkligen
vara Dagens kap!
;)
2019-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP