Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sen kväll med karate

det var då en arg oktober
fast jag träffat vänner
har käkat med släkten
och har samma gamla vanor

inga överhuvudtaget


har undrat var du varit
humöret
hur många träd har du slagit
dina händer är
redan mosiga

toner
i modefärgen blod


du barfota barn
i kärleken
försök stänga inne mig jag
spränger dig i bitar
vet att dina celler är granater
och jag

har dom på fjärrkontrollen


tror du att du kan stänga den ute
för att du tappar fokus
din uppblåsta mallgroda




jag kan se till
att det rinner över
och under
och genom jag ska
översvämma ditt hem
jag hittar på nya naturkatastrofer
jordbävning-flamingoinfluensa
lava-tsunami med gräshoppor
sharknado

av brinnande åtrå







smitta varje atteralj
vet du var hon bor
i askfatet
oh ovanpå
mikrovågsugnen hon är
benen till din stol
lampan du installerade
och nästan dog för
av elkyssen

man över bord
och aldrig riktigt säker hon är
flytvästen med






den tog
där den visste


vart har du tagit vägen
igen
oktober
hälsa hem














Fri vers av Love Död
Läst 182 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-10-09 09:57



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Dikt som spränger vallar. Helt underbar! Bokmärker.
2019-10-09

  henke_r
Älskar att du får med sharknado.
2019-10-09

  KattenKin VIP
Suverän. Ren läsglädje. Bokmärker mästerverket.
2019-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död