Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


målning: Solstrale…


ÖGONBLICK

 

synligör livets konturer

sudda inte ut skärpan...

 

lyft blicken mot himlen

se upp och fall för minsta lilla...




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-10 07:32



Bookmark and Share


  Jörgen Jalmo
Att inse, är att förstå..
2019-10-11

  Poeten Salvador VIP
Hjärnan letar visst efter konturer
2019-10-10

  ULJO
Vi måste hela tiden vara på vår vakt.
2019-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP