Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr kartoffels unikum

 

han håller sig i sin lår

då han tittar ut

en dag tar det slut

då han fått ögon på skaft

blir han snart satt i mörker

dock han skyddas av sin blast

eller förvandlas till mos

om han är fast




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-10-12 18:25



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Läcker text, smakfull! ;)
2019-10-16

  DavidM VIP
Underhållande text.
2019-10-13

  ULJO
Ja eller friterade godsaker. Kul text.
2019-10-13

  Bodingen VIP
Japp, pären har också ett liv, här beskrivet på ett kul sätt!
2019-10-13

  Monika A Mirsch VIP
Underbart goder är din dikt!
2019-10-12

    Lena Staaf VIP
Rolig dikt! Känner starkt för herr Kartoffel. Han har det inte lätt.
I mitt anletes svett
lagar jag honom till en smaskig rätt
helt och hållet på mitt eget sätt.
2019-10-12

    Lena Söderkvist VIP
Annorlunda. Skulle vara svår att förstå utan den träffande rubriken.
2019-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP