Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill fly.

Hur kan känslan vara,
sådär som allt bara.
Du vet inte vad som finns,
om inget vinns och inget minns.
Jag är inte längre någon prins.

Går det att vinna,
när allt i ditt liv vill försvinna?
Och tiden kan inte göra något annat än att rinna.
Och känslan och jag själv kan bara brinna.

Jag är så ung,
men ändå så gammal och tung.
Jag är inte längre någon kung.
Ut med dina känslor, sjung.
Mitt inre väger som bly.
Men jag vägrar att fly,
jag vill fly.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-12 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords