Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själslig syrebrist

 

stjäl hjärnceller
som en tjuv om natten
skammen
fladdrar förbi fönstret
hålögd
sitter i skuggorna och sorterar
listar nackdelar så listigt
plockar det oplockade ur en säck
plockepinn
nålarna sticks in
sitter som på en voodoo-docka
gälarna säckar ihop
vänder sig in och ut
vänder sig emot
som bottenslam som sprungit läck
djävlarna tar aldrig slut

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-10-21 18:21



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
ibland är man själv sin egen värsta fiende
- bra text om hur skammen, skulden, rädslan eller vad som... stjäl energi och hjärnceller!
2019-10-22

    Lars Gullberg
Som branta mörka trappor i huvudet. Tänk vad man rasar där inne ibland.

Fint och tänkvärt
2019-10-22

  Kungskobran VIP
Fasansfull skildring, starkt
2019-10-21

    Lena Staaf VIP
Så fint skrivet om dessa självförebråelser som vissa dagar tenderar att invadera oss och sprida sitt gift.
2019-10-21

  Solstrale VIP
Ja det inre förfallet satt på pränt, själen simmar på djupt vatten! Bra uttryckt! Snyggt format!
2019-10-21
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP