Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Ljus i mörkret

 

 

Ett ljus glimmar till
i det mörkaste vatten.
Ett ljus som ger hopp
i den svartaste natten.
Ett ljus som tindrar så klart
och visar att
morgonen kommer snart.

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet
Läst 318 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2019-10-17 11:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vackert.
2019-10-25

  Eva Helene VIP
Så vackert i ord och bild!
2019-10-23

  Lena K Nilsson VIP
Hoppfullt och fint i ord och bild!
2019-10-22

  Niliboy
Ja, ljuset å morgonen väcker vackra tankar!
2019-10-21

  ULJO
Så ödmjukt och fint
2019-10-19

  the wildcat VIP
riktigt vacker bild och text med hopp
2019-10-19

  Olof Lagerhorn VIP
Bilder som bär ett mjukt flöde
av hopp och förtröstan.
2019-10-18

  Lars Hedlin
Så fint skrivit
2019-10-18

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vilken vacker och hoppfull dikt! Underbar bild som stämmer in på din fina text!
2019-10-18

  soligajag_1 VIP
En underbar och vacker poesi om ljusets verkan på människan! Tindrar med dig!
2019-10-18

  Solstrale VIP
per- allt igenom... -fekt!
2019-10-18

  Rise Little One
Backer bild med matchande text som ger hopp och lycka!
2019-10-17

  Larz Gustafsson VIP
"Ljus bryter fram ur det djupaste mörker
Dag bryter fram ur årtusendens natt..."
2019-10-17
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet