Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bad bara om badrummet

Sonen tittar in utan att titta ut ur sitt skal
Som en sköldpadda som kravlat sig upp på land
Frivården blir ju aldrig frivillig
Och mamma, ja, straff eller inte, det är livstid som gäller
Skölden sitter svetsad
Sonen, den giftigaste paddan i stans träsk    
Lägger sig i ett bad och jag kan slå vad att han slår i sig
Men slår såklart ifrån sig




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-10-19 12:30



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kolsvart humor i fantastiskt ordvrängeri. Så sant att mamma är ett livstidsuppdrag på gott och ont.
2019-10-20

  Per Teofilusson
Tycker mycket om ordlekeriet här. Svart innehåll (jag ser heroin) på trallande lina.
2019-10-20

  TrollTörnTrappan VIP
Gastkramande tragikomik, genom spiraliskt spinnande iakttagelser!?!

Först efteråt fattar man hur mycket fritt man fick.... så kunde lika gärna tagit emot allt frivilligt?!? Nåja, efteråt - var ju på livstid ;-)
2019-10-19

  Kungskobran VIP
Tonåren!!!
2019-10-19

    Lena Staaf VIP
Sätter din dikt i halsgropen. Men njuter samtidigt av dina ord.
Mamma är man verkligen hela livet.
2019-10-19

  Nanna X
Dina svarta ordlekar drabbar som ett slag i magen. Samtidigt kan jag inte låta bli att småle. Skickligt balanserat.
2019-10-19

  Respons VIP
Vilken ordkonstnär du är! Den svarta humorn är ett extra plus!!!
2019-10-19
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP