Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömma

Solröda kinder,
livet är som en illusion, likt Tinder.
Jag drömde drömmar större än ditt farthinder,
Som en krans av hopp jag binder.
Med ord du trollbinder,
mig, men det är okej.

Jag får skylla mig själv som lyssnade på orden istället för dess innebörd.
Jag vill se dig förhörd,
men jag är för förstörd.
Fina ord, jag blir rörd.
Jag blev förförd,
tills jag inte längre förstod, jag blev störd.
Störd av ord som inte gick ihop, omrörd.
Kan inte spela oberörd,
för jag är körd.
Alla andra blir jämförd,
med den jag borde lämnat orörd.

Allt jag önskade av denna dröm,
jag syr en söm.
Du sa glöm,
men inte riktigt med orden, med lögner likt en ström.
Som när någon lockade likt Vikström.
Jag är inte den som dömer, eller glömmer, men döm.
Glöm inte att glömma allt vi kunde drömma när du lekte kurragömma.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-21 00:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Djupt och insiktsfullt.
Finurligt skrivet om livet
En illusion
En dröm
Där orden leker kurragömma.
2019-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords