Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väninnan frågar sig hur hon mår

Aldrig mig




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-10-24 19:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vet den känslan tyvärr!
2019-10-27

    Jane S VIP
Hur mår du? :)
2019-10-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Kort och koncist! Hög igenkännings-faktor. Till slut tröttnar man.
2019-10-25

  Per Teofilusson
Trist. Gör slut om inte idag så innan jul.
2019-10-25

  Kungskobran VIP
Påminner mig om den gamla damens läkarbesök efter provtagningarna
Hur mår jag doktorn
2019-10-24

    Lena Staaf VIP
En narcissist. Ingen rolig kompis.
2019-10-24

  Bjarne Nordbö
Typiskt människa.
2019-10-24
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP