Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att låta...

att låta

det sagda vara osagt
och det osagda vara sagt

det hörda vara ohört
och det ohörda vara hört

det skrivna vara oskrivet
och det oskrivna vara skrivet

det sedda vara osett
och det osedda vara sett

det gjorda vara ogjort
och det ogjorda vara gjort

allt det vi gjorde som vi inte borde
ha gjort och en del blev alldeles för stort

och allt det vi inte gjorde som vi borde
ha gjort

att låta,
att underlåta, att tillåta,
att nedlåta sig till att påta i detta

att upplåta munnen
och överlåta detta åt er

allt detta
jag borde ha låtit vara

oskrivet och osagt
och ogjort




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-01 00:06



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Tänkvärt och välskrivet!
2019-11-01

  Språk, hjärna!
Bravo!
2019-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP