Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tycker om dig fröken IMP...morgonen små kylig men det känns gott ändå.


Vi skuttar omkring

 

Denna morgon känns som hämtat ur en sagobok, anden flyr ut ur min mun som ett eget väsen. Av lyktstolpens sken gnistra frost på Järvafältet och skogen ser ut som ett gäng jättar, där man traskar i mörkret. Det skuttar där i gräset och i skogsbrynet. Stora labbar som får gräset att lägga sig ...Inte direkt några Lilleskuttar som hänger här! De är riktiga tuffisar dessa harar, de har koll på lägget. De registrerar varje kliv en tar ... Siluetten är så ståtlig här i mörkret , det är ett ögonblick av en slags ro medans mina dansade tankar och steg traskar vidare mot mitt mål denna morgon!

 




Prosa av danne //
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-01 20:40



Bookmark and Share


  Niliboy
Så fint och fantasifullt. Du har gåvan!
2019-11-03
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //