Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tio i tolv

 

Jag är ett golvat golv som stannar inomhus
Smågrus i fickan grusar varje plan
Livet är en snyting utan markanknytning
Eftersatta blir dörrmatta på glatta golv

Så du sitter visst i nåt trist klister?
Det är bokstavlig skillnad på soc och s.o.s
I alfabetisk ordning kommer alfahanar
Och alfahonor först, resten är antagonister

Jag är en stupränna, stupad på min post
Stupfull fast allt iskallt rinner igenom
Lever utan att känna för den skull
Men ur djupet droppar rost




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-11-06 20:52



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
svårt, grymt, tungt
- och jag som letar
en öppning med ljus i dikten
finner inget hopp
- utom den att du skriver förbannat bra!
2019-11-07

  TrollTörnTrappan VIP
Vilka formidabla ordkonster!! Måtte tagit en god stund att få till dem, så tätt?! Fast tycks mig som om din penna skulle kunna spruta fram samma kvalité stup i kvarten...
2019-11-07

  Kungskobran VIP
Depressionen är nära
varna dina nära och kära

Starkt formulerat
2019-11-07

    Lena Staaf VIP
Starkt berörande dikt om känsla av utsatthet och förtryck.
2019-11-06
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP