Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ur den udda han

 

Där han bor ingen vill bo
Där han sitter ingen vill sitta bredvid
Där han går slutar alla går

Den udda han

Han skriver, berättar och delar med
Han tjatar om och om sanningen
De som läser hans ord ser på honom en udda

Den udda han

De påstår att han ljuger och överdriver
De påstår att han är rasist
De tycker att han INTE bodde vara här

Den udda han

Hans grannar klagar på att han stör dem
Trotts att han nästan inte existerar
Trotts han lever död i sin lägenhet

Den udda han

Han blev våldtagen flera gångar som ett barn
Han blev tillfångetagen i Iran
Han blev totalt torterat av hon och han

Den udda han

Han flydde på flykt för sitt liv
Han blev hatat ännu mera när han sökte asyl
Han måste fortsätta flyr och flyr

Den udda han

Han aldrig gifte sig i livet
Han aldrig haft några barn
Han älskar ingen och ingen älskar tillbaka honom

Den udda han

Han drömmar om ett hem
Han drömmar om ömhet
Han drömmer om frid och fred

Den udda han

DEN udda han!
DEN UDDA han!
DEN UDDA HAN!

DEN udda JAG Naji

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2019-11-07 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP