Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älven

Det finns ingen återvändo
Jag släpper taget
Jag flyter nu
Medströms
Friktionsfritt
Min hud är mjuka fjäll
De glänser när solens ljus når dem

Är du också ensam när du gråter?
Mitt liv rasar
Det rinner ut med badvattnet
Det rinner ut i mina tårar
Det rinner genom älven
Till dig
Allt rinner mot dig

Min älskling.
Mitt förgyllda svärd. Vad din klinga lockar mig med sin glans. Min hala kropp reser sig, den tar sats och kastar sig rakt in i din penetrerande egg.
Rakt in i ditt brinnande vinterlandskap.
Förstår du vad vi gör?

Älskade du.
Min värld går under
Om du väcker mitt hopp




Prosa av AuroraCecilia
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-22 08:03



Bookmark and Share


    Steff...

2019-11-29

    Steff...
Att läsa din dikt är att älska....älven
Så fin känsla en tanke bakom var ord
Jag är glad att vi kan dela älvens rom
Så fint du skriver
2019-11-29
  > Nästa text
< Föregående

AuroraCecilia
AuroraCecilia