Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÅNGA TYSTNAD

 

Öppnar dörren

till snötäckt altan

 

fångar morgonen

tystnad i själen

 

innan dagen

vaknar till liv

 

börjar leva 

i oro och larm

 

ekorren sitter nära

pepparkornsögd

 

väntar på frukost

nötter på kaffefat




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-12-02 18:08



Bookmark and Share


  DavidM VIP
En morgonsekvens förmedlat med detaljrikt språk.
2019-12-03

  ULJO
De vilda djurens. Underbart skrivet
2019-12-03

  Feliaxel VIP
Fantastisk känsla
2019-12-03

  ResenärGenomLivet
En skön morgon i lugn och ro...
2019-12-02

  M.Eta
Skön morgon att ta till sig!
2019-12-02

  Niliboy
Ja, den tidiga morgonen är fin med fika
Lyssnar ofta på P1, men främst mina bibelstudier lever!
2019-12-02

  Marita Ohlquist VIP
Skönt att vakna i stilla och tyst morgonstund, äta frukost och mata en hungrig liten ekorre!
2019-12-02

  Blomma-Stjärna VIP
viktigt att ta till vara morgonen; själens ro och ekorrens frukostväntan
- innan dagens larm!

bra skaldat!
2019-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP