Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MED BASEBALLTRÄN OCH STÅLHÄTTOR MOT ALTARTAVLORNA!

Till strids!

Till storms!

Nu stundar nya tider

Stå upp

Gå ut

och res dig, du som lider

Med kraft

med mod

ska alla tempel rensas

Med eld

och blod

Så låt dig ej begränsas

 

En del 

har rest

statyer av Maria

Från avguden

vill Frälsaren befria

En bock på stan

Den är en bild av Satan

Till strids!

Till storms!

Ta kampen ut på gatan!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 1/12 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2019-12-01 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP