Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka.

Lyckan
finns gömd.
I alla dessa
vardagar.
Bredvid
tekoppen.
När penseln
dansar.
Vinden
leker.
Naturen
ler.
När vi möts i
ett samtal.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-06 06:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det gäller att se det lilla och förstå allt gott vi har...fint...
2019-12-10

  ULJO
"när vi möts i ett samtal" Gillas
2019-12-09

  HelenaW
Så sant. Det är bara vi som inte kan se skogen för alla träden.. Fin.
2019-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP