Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JULDJÄVULEN IGEN

 

 

vart kan jag fly

från juldjävulen?

allt är besudlat

jag äcklas, min vän

var finns min tillflykt?

vart kan jag fly

jag flyr till JESUS

Hans nåd är alltid ny

 

 

jag sa: "titta vad man

har pådyvlat Dig!"

Herren tiger stilla

och lyssnar på mig

men jag vet vad Han tänker

om denna arma jord

att även många kristna

har struntat i Hans Ord

 

 

jag går omkring i city

det har blivit kallt

avgudadyrkan

ser jag överallt

människornas ondska

sätter sina spår

längtar bort från julen

längtar till min vår

 

 

LARZ GUSTAFSSON  13/12 2016 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2019-12-06 20:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Akkurat!
2019-12-07

  Koloristen
Man måste fly det hela. För sitt livs skull.
2019-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP