Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KÖTTETS AGENDA

Köttet har sin egen

agenda

Alla som blir tända

blir brända

Är man vis så

skyr man elden sen

Tar sin tillflykt in 

i Sanningen

 

LARZ GUSTAFSSON 8/12 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2019-12-08 12:19



Bookmark and Share


  Koloristen
Ligger det något i, hörrö.
2019-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP