Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Olja och textil: Solstrale


Tänd på dig själv

 

ljus behöver du det?

tänk där går du likt ett ljushuvud

det är bara att tända på dig själv

varför inte samlas

kring ljusa ideer

tänd på tanken!




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-12-09 19:25



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Att trivas i sitt eget sällskap...älska sig själv...
2019-12-11

    ej medlem längre
Den tanken tänder mig.
2019-12-10

    Lena Staaf VIP
Att tända på sig själv ( gärna tillsammans med andra) är ingen dum idé! Men helst inte brinna upp, förstås.
2019-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP