Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något

du må vara
inget du är
men fram
fanimej fara
makten
en evighet
ett amen

i tron

tanken motor
och
så en dag
vacker tid
konstruerat
upphör
vem vill vara
du
alla

äntligen
ridå




Fri vers av MedVetAnde
Läst 209 gånger
Publicerad 2019-12-09 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MedVetAnde