Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖTESPLATS - tanka

I glädjebubbla

tvenne själars förening

enkla ord sagda

innehåll stort som livet

avskalade sanningar




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-12-20 18:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
tankefull tanka
2019-12-26

  Blomma-Stjärna VIP
det är härligt med sanna och äkta möten -
tycker om denna tanka om tvillingsjälar
2019-12-21

  Håkan Grapenfalk
svårt med titlar tycker jag, men du har satt huvet på spiken här, passar sig himla bra med tanke på textinnehållet! finemang finemang!
2019-12-20

  Öknens Ros VIP
Även små ord kan betyda mycket.
2019-12-20

  Feliaxel VIP
Tänkvärt
2019-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP