Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka över barnbarnen

Mina barnbarn
när jag tänker på er.
Så känner jag sån glädje
vilken rikedom.
Varma kramar
blöta pussar.
Lek och stoj
godnattsagor.
Ögonglitter
glada skratt.
När jag hör mormor
smälter mitt hjärta.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 3713 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-12-12 09:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt och känslorik!
2019-12-15

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlek, värme och gemenskap mellan generationerna!
2019-12-13

  ResenärGenomLivet VIP
Förstår att det känns gott...
2019-12-12

  Eva Helene VIP
Så hjärtevärmande, känner precis som du!
2019-12-12

  Maj-Lis VIP
Ja, så kan det kännas
2019-12-12

  Gunnel Eriksson VIP
Underbart med barnbarn och mindre
ansvar än det var med deras föräldrar
tycker jag. Tiden går så fort - snart är
barnbarnen tonåringar.

2019-12-12

  ULJO
Barn är härliga
2019-12-12

  Solstrale VIP
Ja det är det finaste vi har - barnen och barnbarnen! mycket värmande att få ta del av! Tack!
2019-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP