Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...


on the spiritual floor of consciousness


he tried to amend my low self esteem


he sensed my hurting in depth


because of him


I want to be a better person in everything


with logical thoughts


and purest mind


his words caress my sorrows


wipe away all of my tears


in the middle of the night




Fri vers av Rise Little One
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-12 15:09



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Så viktigt att bry sig om. Fint.
2019-12-19

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit och insiktsfull
2019-12-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket poetiskt och tänkvärt skriftat!
2019-12-13

  ResenärGenomLivet
Tänker, när jag läser, på hur viktigt det är att vi verkligen bryr oss om varandra och försöker hjälpa så gott vi kan...fint skrivet...
2019-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One