Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BARA SOMNA

Bara somna

och slippa ifrån

Någon timme

på nordsidan ån

Bara somna

och strunta i allt

när det regnar

och är lite kallt

 

LARZ GUSTAFSSON 14/12 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2019-12-14 05:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det är skönt att vila och koppla av, jag brukar sova en stund i fåtöljen.
2019-12-16

  Larz Gustafsson VIP
Vad hindrar dig?
2019-12-15

    Askanden
räcker inte
jag vill
somna in
2019-12-14

  Koloristen
God somn är en livräddare.
2019-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP