Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


vi ska inte bråka i jul

Nej! bråka ska ingen göra
ingen ska förstöra
vi ska inte låta någon det göra
då tillkalla vi polis som får förhöra
men lite pepparkaka undergöra
då bli man snäll och slippa skäll
vem ska vi bjuda pepparkaka då
kanske någon innan de bråket hittar på




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-14 11:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där!
2019-12-15

  Bodingen VIP
Julen ska vara lugn och kul
får icke förekomma nåt strul
så var absolut inte ful
annars får du åka snutadrul

2019-12-15

    Lena Staaf VIP
Bort med flaskan och fram med pepparkakan så blir det nog en fin jul.
2019-12-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bjuda på mer
pepparkaka det
enda raka och på
nå´n så´n låta alla
få smaka väl bara
dessa som gör
bråkstakar snälla
och även spaka...
2019-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP