Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåårsjubileum

idag, 16.12. 2019, är det
två år sen jag började skriva poesi mera aktivt

och 18.12. 2019 är det
två år sen jag blev medlem på poeter.se

det blir att fira med en liten flaska champagne
och en hemmamiddag med ett par vänner




Övriga genrer (Essä/Recension) av Tomas Karlsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-16 09:29



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Gratulerar till en godare vana i denna konstens bana trevligare än man kan ana... välkommen!
2019-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP