Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOM BAMBI I SNÖN

 

 

 

Hon stod som Bambi där i snön

Jag kom in finkänslig från sjön

Vi hade surfat på en våg

Nej, den var inte bara båg!

Vi hade byggt en republik

med våran märkliga musik

Hon stod som Bambi;

brunt i vitt

Jag kom förbi som Bombi Bitt

 

LARZ GUSTAFSSON 191218

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2019-12-18 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP