Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fyller 50 idag vilket underbart liv!

 

 

50 år idag - i farten

brinner upp i natten

visar speglande djupa vatten

speglar skenet av livets goda

fram tar jag mig i glädjens ljus

här i glädjeboda... ;)

 

det blir sällan känt glädjens källa

vad som här har hänt vet vi sällan

att utan bil man gå och cykla 

poeten slipper på krycka gykla

statistiken visar man lever länge då

 

de börjar räknas till allt fler år

inga poliser fångar årstjuvarna

inget "brott" sker jag har starka ben

det lyfts sällan hur man ska va en dam

alla dessa förslag men förblir bara jag

 

vad är det egentligen som händer?

50 år är bara en siffra 

för mig en hyllning till livet

att det segrar emot alla odds

 

 




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 719 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-12-23 21:30



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Ja, nu är du MOGEN, och det är bara att njuta av mogenheten...
2019-12-24

    Lena Staaf VIP
Grattis och må denna milstolpe bli en avstamp för nya glädjefylld dagar!
2019-12-24

  Valter Örn VIP
Varm grattiskram och jag önskar dig en fin födelsedag och följande dagar !
2019-12-24

  Håkan Grapenfalk
Stort GRATTIS:)
2019-12-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Finaste vännen
på Din Dag önskar
jag att den ger en kick
så efter 50 år i <3-at
Du är i samma skick
och även har kvar
för oss alla samma
goda blick!
2019-12-24

  the apache kid VIP
Happy Birthday Eva!
2019-12-23

    ej medlem längre
Grattis.
2019-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP